keepitkoel

ons wagenpark staat voor u klaar. Altijd een voorraad onderdelen bij de hand

warmtepomp

Er zijn meerdere soorten warmtepompen:

Lucht/ lucht warmtepomp:

Een lucht-lucht warmtepomp gebruikt lucht als bron, maar ook als afgiftesysteem. De meeste warmtepompen werken volgens dit principe.

Er wordt energie uit de buitenlucht gehaald, die in het systeem wordt opgewaardeerd tot een gewenst niveau voor verwarming of koeling.  Vervolgens wordt dit via de warmtewisselaar aan de lucht in de ruimte afgegeven. Zelfs bij zeer lage buitentemperaturen, tot wel -20, werkt het systeem perfect. Verwarming gebeurt via de aangesloten DX lucht binnendelen, bijvoorbeeld via een model hoog aan de wand, een cassette in het plafond of juist via een model dat op de grond is geplaatst. Ieder model heeft zijn eigen uitstraling, en er is keuze genoeg om het passend bij uw interieur te maken.

Een groot voordeel is dat een lucht warmtepomp zorgt voor een snelle verwarming, doordat de geconditioneerde lucht geforceerd (door middel van een ventilator) de ruimte wordt in gebracht. Lucht-lucht warmtepompen zijn het eenvoudigst te plaatsen en zijn toepasbaar in zowel nieuwbouw als renovatie. In de zomer kan de werking van de warmtepomp eenvoudig worden omgedraaid, zodat het systeem voor een aangename koeling zorgt.

Lucht water warmtepomp:

De lucht | water-warmtepomp haalt de warmte uit de buitenlucht en gebruikt ze om te verwarmen en warm water te bereiden. Milieu-energie kan niet intelligenter en economischer worden gebruikt, en dit zelfs het hele jaar door. Zelfs tijdens de winter, als het ijskoud is.

Binnenkort vindt u hierover meer. Toch vragen?? 

Bel gerust 050-3094760