keepitkoel

ons wagenpark staat voor u klaar. Altijd een voorraad onderdelen bij de hand

Verwarming

Keepitkoel voorziet u ook van warmte. Niet alleen door warmtepomp systemen, maar ook door elektrische verwarming of CV installaties. Immers een comfortabel verwarmde woning hoeft niet ten koste te gaan van het milieu of uw portemonnee. Een goed geïnstalleerd toestel doet wonderen, en voorkomt risico's voor uw gezondheid.

Driekwart van het gasverbruik in een huishouden gaat naar verwarming. Dat is zo'n 1.200 kubieke meter per jaar, of 648 euro (prijspeil 2010). Een besparing hierin kan dus best wat opleveren. Als iedereen een klein beetje bespaart, neemt ook de milieubelasting flink af. Efficiënter verwarmen en de installatie goed gebruiken, kost weinig moeite en levert veel op: minder gezondheidsrisico's, een lagere energierekening en meer veiligheid in huis.

                                                                           

Tips zuinig verwarmen

Zet de thermostaat overdag een graadje lager; dat bespaart 7 procent op het energieverbruik van verwarming.
Het is fabeltje dat de nachttemperatuur niet te laag mag worden, omdat opwarmen in de ochtend veel extra energie zou kosten. Zet dus de thermostaat op tijd laag, liefst een uur voordat u gaat slapen of de deur uit gaat. Sluit de gordijnen: dan houdt u veel warmte binnen. Neem regelmatig het stof af van de radiatoren met een vochtige doek. Dit voorkomt dat ongezonde stoffen vrijkomen bij verhitting.
Een hoog rendement(hr-)ketel werkt efficienter en bespaart energiekosten. Vraag om ons persoonlijk advies
Voor zeer goed geïsoleerde huizen en vloer- of wandverwarming gelden andere tips. Zorg voor goede ventilatie van uw huis. Gebrek aan verse buitenlucht geeft gezondheidsklachten