Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Hebben uw werknemers moeite zich te concentreren? Klagen ze over hoofdpijn of zijn ze vaak ziek? Dan is het goed mogelijk dat de slechte luchtkwaliteit de boosdoener is. Uit recent onderzoek van de GGD blijkt dat onvoldoende ventilatie en te hoge CO2-waarden van grote invloed zijn op de gezondheid en de werkprestaties van u en uw medewerkers. Eveneens is er verband aangetoond ten aanzien van koopgedrag, productiviteit en verzuim. Van het verzuim per medewerker wordt 25% toegeschreven aan onvoldoende kwaliteit van de werkomgeving. De ARBO-wetgeving is op diverse punten vernieuwd en aangescherpt, waaronder het binnenklimaat.

Keep it Koel is gespecialiseerd in het conditioneren van lucht. De lucht wordt behandeld om het klimaat in een ruimte aangenamer te maken. Het behandelen van lucht wil niet zeggen dat het alleen gekoeld of verwarmd wordt. Het wordt tevens bevochtigd, ontvochtigd en gefilterd.

Een aangename zuivere temperatuur

Met onze airconditioning- en ventilatieystemen zorgt u voor een aangename temperatuur, zuivert u de lucht, vermindert u de hoeveelheid CO2 en verdwijnen ziekmakers. Keepitkoel levert en monteert aircosplitunitsystemen die verwarmen, koelen, ontvochtigen en ventileren van bijna alle bekende merken. Waaronder Mitsubishi Heavy Industries, Daikin, Panasonic, Eurom. Ons huismerk is Mitsubishi. Wij weten uit eigen ervaring dat een goede binnenklimaatbeheersing bijdraagt tot een nog beter rendement. Wij zorgen voor een koel- / verwarmingssysteem op maat. Tevens zijn onze monteurs goed op de hoogte van de specifieke kenmerken van de diverse systemen zodat ook tijdens de uitvoering van werkzaamheden eventuele problemen in een vroeg stadium onderkent en verholpen kunnen worden.